Princenhofpark Driebergen
Zakelijk

Princenhofpark Driebergen


Adres

Princenhofpark, Driebergen

Prijs

€ 195,-- per m2

Oppervlakte

412 m2 m²

Energielabel

A

Foto's

Omschrijving

Nog slechts één kantoorunit op de eerste verdieping beschikbaar op deze toplocatie in Driebergen. Het kantoorpand Princenhof Park is recent volledig gemoderniseerd. Ook de beschikbare unit is van alle hedendaagse wensen voorzien. Met name voor bedrijven actief in het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor landelijk opererende partijen die opzoek zijn naar een extra vestiging in het midden van het land met een uitstekende bereikbaarheid biedt deze kantoorunit veel mogelijkheden.

Het kantoorpand is namelijk gelegen aan het onlangs opnieuw ingerichte stationsgebied. Het busstation ligt direct voor de deur en het NS – Station bevindt zich op slechts twee minuten loopafstand.

Het nieuwe station en de aansluitende infrastructuur zijn goed ingepast in de bijzonder omgeving van de Stichtse Lustwarande. Het treinverkeer heeft met vier sporen de capaciteit en de flexibiliteit die nodig is voor de toekomst. De N225 (de Hoofdstraat) kruist het spoor met een tunnel en het ruim opgezette busstation heeft voldoende ruimte voor alle bussen en veilige looproutes.

Direct aan dit prachtige station en slechts enkele minuten van de snelweg A12 ligt kantoorpand Princenhof Park.

Metrage:
kantoorruimte: circa. 412 m2 VVO. Eventueel te splitsen.

Parkeren:
het kantoorpand beschikt over een zelfstandig parkeerterrein met slagbomen en camerabeveiliging. Hier zijn minimaal 10 parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur.

Bestemming:
volgens het bestemmingsplan zijn kantoren toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau:
de kantoorunit wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief onder andere;

  • vloerbedekking
  •  glazen tussenwanden
  • toiletruimtes (2x damestoiletten, 2x herentoiletten)
  • stucwerkwanden
  • systeemplafond met LED-verlichting
  • glasvezel aanwezig
  • pantry
  • kabelgoten
  • klimaatsysteem

Huurcondities:

huurprijs: € 195,- per m2 per jaar exclusief btw.

voorschot servicekosten: € 25,- per m2 per jaar exclusief btw.

huurprijs parkeerplaats: € 497,- per plaats per jaar exclusief btw.

betaling: per kwartaal vooruit te voldoen.

Kosten energie: Het elektraverbruik in het gehuurde wordt middels een tussenmeter afgerekend. De overige energiekosten zijn inbegrepen in de servicekosten.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.